Hjälp oss i kampen mot slöseri

Skattebetalarna driver sedan 2010 slöseriombudsmannen. Inför det stundande riksdagsvalet startar vi om och förnyar Slöso genom att verksamheten drivs som en egen enhet i Skattebetalarnas regi, snarare än som ett personligt uppdrag. Ansvarig för verksamheten är Johan Gustafsson.

Slöseriombudsmannen kommer även framöver att lyfta iögonfallande exempel på slöseri med skattepengar men inslaget av djupare granskningar av såväl kommuner som statliga verksamhet kommer att bli större. Vi sätter fokus på slöseriet var än det förekommer.

Men vi behöver din hjälp och dina tips för att lyckas. Om vi ska stoppa slöseriet måste varje medborgare bli en slöseriombudsman. Hjälp oss sätta tryck på slösande politiker och tjänstemän genom att gilla, kommentera och dela våra inlägg på Facebook och Twitter. Har du tips, maila slöseriombudsmannen sloso@skattebetalarna.se. 

Vi lever som vi lär och tar inte emot bidrag från det offentliga. Slöseriombudsmannens granskningar finanseras helt genom privata donationer. Vill du stödja vårt arbete – swisha valfritt belopp till 123 166 91 59.

16:25

2018-02-07

Var med och påverka - bli medlem

Just nu kan du bli medlem i 12 månader för endast 195 kronor. Swisha 195 kronor till 123 115 94 25 och ange ditt personnummer i meddelanderutan eller klicka vidare för att bli medlem.

Bli medlem