ERBJUDANDEN

Skattebetalarna erbjuder tjänster och produkter som är till nytta för medlemmarna inom områdena skattejuridik, försäkring, finans och affärsjuridik. I medlemskapet ingår också flera förmåner, som kostnadsfri skatterådgivning, försäkringar och tidningen Sunt Förnuft. Nu kan du som medlem även få kraftig rabatt på bensin och diesel! Läs mer nedan.

Medlemsrabatt på drivmedel hos Preem

Skattebetalarna och Preem har skapat ett av Sveriges bästa medlemserbjudanden med kraftig rabatt på drivmedel. Som företagsmedlem får du 55 öre rabatt på bensin per liter, 90 öre per liter diesel och 55 öre för etanol jämfört med listpriserna. Som privatmedlem eller anställd hos företagsmedlem får du 30 öre rabatt per liter bensin, 50 öre på diesel och 30 öre på etanol jämfört med stolppriserna. Samtliga medlemmar får även rabatt med 20 öre/kg på fordonsgas. 

Kortet innebär inga kostnader i form av fakturakostnader, uppläggnings- eller årsavgifter. Det har inte heller någon bindningstid utan kan sägas upp när som helst. 

Läs mer och ansök om Preem företagskort för företagsmedlemmar här 

Läs mer och ansök om Preem företagskort för privatmedlemmar här 

Medlemsrabatt på el hos Telinet

Skattebetalarna kan nu tillsammans med Telinet Energi erbjuda dig som medlem möjligheten att teckna Sveriges billigaste och grönaste elavtal elavtal med "skatteåterbäring" som ger dig kraftig rabatt på energiskatten. Erbjudandet gäller två olika elavtal, ett fast elavtal och ett rörligt elavtal med pristak.

Läs mer och teckna avtalet här

Skatterättsskydd

Som medlem har du möjlighet att teckna vårt skatterättsskydd till en låg årsavgift. Om du behöver hjälp så får du en jurist vid din sida hela vägen genom en eventuell tvist med Skatteverket. Inga extra avgifter tillkommer och vi har inget kostnadstak för processen. Tjänsten finns för både privatpersoner och företag.

Läs mer om Skatterättsskydd

Rådgivning

Skattebetalarna erbjuder skattejuridisk service och rådgivning till både privatpersoner och företag. Som medlem ingår rådgivning där du kan ringa till våra jurister och få svar på dina frågor utan extra kostnad.

Läs mer om rådgivning

Försäkringar

Till våra medlemmar har vi specialerbjudanden inom Intäkts-, Privatvårds-, Sak och olycksfallsförsäkringar. Alla medlemmar i Skattebetalarnas Förening har tillgång till fri försäkringsrådgivning hos oss på Skattebetalarnas Medlemsförsäkring. 

Vi erbjuder dig förmånliga och trygga försäkringar för fordon, hem&villa, båt och olycksfall. 

Vi erbjuder en förmånlig privatvårdsförsäkring med tillägg för liv- och olycksfallsskydd. 

Skattebetalarnas intäktsförsäkring gör att du på ett enkelt sätt kan försäkra dig för intäktsbortfall i företaget till följd av sjukdom och du kan fokusera på att bli frisk.

Läs mer om Försäkringar

Tidningen Sunt Förnuft

Tidningen Sunt Förnuft är Sveriges ledande tidskrift om samhällsekonomi och skatt. Sunt Förnuft ger konkreta råd om skatt och ekonomi, skapar opinion för bättre hushållning med skattepengarna, angriper ineffektivitet och slöseri i stat och kommun och presenterar de svåra sammanhangen på det samhällsekonomiska området enkelt och överskådligt.

Som medlem får du tidningen hem i brevlådan som en förmån. Det går också bra att teckna en prenumeration. 

Läs mer om Sunt Förnuft

SEB Medlemslån

Tack vare ditt medlemskap i Skattebetalarnas förening får du en låg ränta och du betalar inga avgifter med SEB Medlemslån. Låna från 20 000 upp till 350 000 kronor. Du behöver inte ha dina övriga bankaffärer hos SEB och du kan när som helst lösa lånet utan extra kostnader. Ring SEB för lånebesked direkt på tel 0771-365 365, dygnet runt.

Erbjudandet gäller bara för nytecknade lån.

De aktuella villkoren hittar du på SEB.se/medlemslån.

Medlemsförmån till dig som är över 55 år

Genom ett samarbete med företaget Smart Senior får du som är 55 år och äldre, helt kostnadsfritt, tillgång till hundratals rabatter och förmåner hos många kända varumärken. På baksidan av ditt medlemskort från oss finns Smart Seniorkortet men för att få inloggningsuppgifter och för att ta del av samtliga rabatter måste du aktivera ditt kort hos Smart Senior. Det tar bara ett par minuter. 

Läs mer om Smart Senior här.

Nytt erbjudande för våra företagsmedlemmar- Rabatt på årsredovisning och deklaration

Det ska löna sig att vara medlem i Skattebetalarna. Därför utökar vi nu vårt erbjudande till våra företagsmedlemmar med ett nytt samarbete som underlättar för företag att deklarera och göra årsredovisning.

Årsredovisning Online erbjuder en molnbaserad onlinetjänst där Skattebetalarnas företagsmedlemmar kan göra sitt bolags årsredovisning och deklaration på nätet med 15 % rabatt på ordinarie pris. Skicka ett mejl till info@skattebetalarna.se för att ta del av rabatten. Vi skickar sedan ut en rabattlänk till din e-post.

Det här ingår:

· Komplett årsredovisning enligt K2

· Inkomstdeklaration 2 (i pappersformat eller som SRU-filer)

· Skatteberäkning

· Bolagsstämmoprotokoll

Årsredovisning Online håller koll på regelverken och tjänsten guidar dig steg för steg mot en färdig årsredovisning. Kör du ändå fast så hjälper de dig gärna per telefon eller via epost. Mer information finns på Årsredovisning Onlines webbplats /www.arsredovisning-online.se